Társasházkezelés a hivatásunk 1997 óta!

Családi vállalkozásunk fő profiljába a társasházkezelés, a teljes körű közös képviselet, a könyvelés, és minden nemű, a munkánkhoz kapcsolódó adminisztráció tartozik. Szolgáltatásainkat a társasházi törvényeknek megfelelően végezzük. Budapest egész területén vállaljuk mind a kis, mind a nagy házak közös képviseletét és társasházkezelését. Legfőbb célunk az ügyfelek maximális kiszolgálása az igényeik folyamatos szem előtt tartásával. Vállalkozásunk 1997 november 27-e óta folytatja tevékenységét ám a 2016. évtől a cég új néven, Csalogány-Ház Szolgáltató Betéti Társaság (Csalogány-Ház Bt.) – ként működik tovább 3 fővel és egy a hosszú évek során kialakult megbízható szakemberi gárdával. Ezzel a sikeres kombinációval számos elégedett partnert sikerült szereznünk a hosszú múltra visszatekintő munkánk során. Irodánk Budapesten a II. kerületben található.

társasházkezelés közös képviselet

A cég székhelye a 1027. Budapest, Csalogány utca 53. szám alatt található.
Cégjegyzékszám: 01-06-791421.
Adószám: 25823286-1-41.
Ügyvezető: Tokács András

Ismerje meg cégünk tagjait!

társasházkezelés közösképviselet
Tokács András 

Közgazdasági és vállalkozásszervező végzettséggel rendelkezik. Tanulmányai befejezését követően a banki szférában dolgozott 7 évig, ahol befektetésekkel és jelzáloghitelekkel foglalkozott kiemelten.
Ezt követően szerezte meg társasház kezelői képesítését.

társasházkezelés közösképviselet
Tokács Imre

Építőipari szakiskolai képesítéssel, és tapasztalattal rendelkezik.
21 éve foglalkozik közös képviselettel.

társasházkezelés közösképviselet
G. Tokács Judit

Marketing szakos okleveles közgazdász (Szent István Egyetem marketing mester képzés), illetve Közgazdász kereskedelem és marketing alapszakon (Metropolitan egyetem).
Társasház kezelői végzettséggel rendelkezik.